string(4) "bild"

Alla tjänar på ett hållbart samhälle

Våra medlemsföretag skiljer sig åt, men har en gemensam nämnare. Alla bidrar till en skogsbaserad bioekonomi. För att världen kräver en omställning – och för att det lönar sig att vara ett företag som gör nästa generation en tjänst.

Paper Province ägs och drivs av våra drygt 100 medlemsföretag. Tillsammans kämpar vi för att uppnå de globala hållbarhetsmålen, ta vara på resurser och utveckla kompetens. Vårt gemensamma syfte är enkelt: med hjälp av skogen vill vi skapa ett hållbart samhälle.

STÖD OCH ERBJUDANDEN

Utöver att du bidrar till ett fossilfritt, miljövänligt och energieffektivt samhälle får du som medlem tillgång till mängder av förmåner. Du kan få hjälp med att utveckla din verksamhet, söka finansiering, öka din synlighet eller knyta kontakter. Dessutom kan du få hotellrabatter och andra fina erbjudanden.

Miljö

Med hjälp av skogen kan vi skapa ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar tillsammans för att göra omställningen möjlig.

Nätverk och matchmaking

Drygt 100 medlemsföretag från många olika branscher möts hos oss. Vi samarbetar med flera kluster, regioner, lärosäten, myndigheter och företag. Som medlem kan du bredda ditt kontaktnät, hitta nya synergier och affärer.

Kunskap

Du får koll på omvärlden och trenderna som påverkar dig. Våra kunskapsnoder, initiativ och projekt tar dig framåt och gör dina idéer sanna.

Inflytande

Vi tar skogen in i framtiden och du får vara med att påverka hur framtiden ska se ut. 100 röster är mycket starkare än en.

Attraktion

Skogen, regionen och aktörerna – vi lyfter dem tillsammans för att locka talangerna. När vi når ut gör du det också.

Utveckling

Du blir medlem i ett sammanhang som har positiv inverkan på ditt företags utveckling och lönsamhet. Forskning visar att företag som engagerar sig i klusterverksamhet har högre tillväxt än företag som inte gör det.

Kontakter

Med hjälp av våra projektledare och innovationsrådgivare kan vi förse dig med rätt kontakter när det till exempel kommer till innovation och utveckling. Utöver medlemsföretagen har vi många samarbetspartners och övriga kontakter.

Finansiering

Behöver du hjälp eller stöd med innovations- och utvecklingsarbete så kan du komma till oss. Vi kan hjälpa dig att hitta finansiering, kompetens, utlysningar och bygga konsortier. Med sakkunskap kan vi stödja dig i innovationsarbetet.

Egen webbsida

Paper Province webb besöktes över 38 000 gånger under 2018 av över 22 000 unika besökare. Här får du en egen webbsida där du kan visa upp din verksamhet. Du kan publicera företagets logotyp och i text berätta om ditt företag och även lägga in bilder och filmer.

Nyheter

Vi sprider nyheter om våra medlemmar på webben, sociala medier, nyhetsbrev och pressreleaser - ofta går nyheterna ut regionalt, nationellt och internationellt.

Event

Varje år arrangerar Paper Province olika event. Bland annat Papermakers Night. Det hålls två gånger per år, vår och höst. Klusterluncher är också ett tillfälle för medlemmar att visa upp sig. Vi står för det praktiska medan medlemmarna står för presentation av sin verksamhet. Vi bjuder även in till workshops, föreläsningar, studentrelaterade event och mycket mer.

Billiga boenden

Resor till möten och konferenser är vanliga utgifter för våra medlemsföretag. Därför vill vi bidra till att resekostnaderna inte blir för höga. Som medlem i Paper Province får du rabatt på Clarion Collection i Karlstad, Elite Hotels i Sverige och Nordic Choice Hotel i Sverige, Norge, Danmark och Baltikum. Erbjudandet gäller företag och privatpersoner och på olika platser:
  • 15 % rabatt på Clarion Collection hotell i Karlstad.
  • 8 % rabatt på Nordic Choice Hotel i Norge, Sverige, Danmark och Baltikum.
  • 25 % rabatt på Elite Hotels i Sverige på privata övernattningar. Gäller för 1-2 personer och baseras på ordinarie dagspris, s.k. flexpris.
  • 10% rabatt på Elite Hotels i Sverige för logi som avser företagsbokningar. 5% rabatt på dagkonferens och lokaler. 
    Kontakta Kristine Seger på Paper Province för bokningsinformation, 070 586 77 80, k.seger@paperprovince.com.