Ord & Bild Reklambyrå

Vi brinner för att skapa kommunikation som gör skillnad – och vi skapar den gärna tillsammans med dig som kund. Det gör vi inte bara för att det ger bättre slutresultat, det är roligare också. För oss och för dig. Vårt mål är att fler ska vara tillsammans. Att fler ska gilla dig och vilja hänga med ditt varumärke. Då kommer du också få fler som faktiskt köper dina produkter, tjänster eller tar till sig dina åsikter.

Vi är en fullservicebyrå som tror att den mest effektfulla kommunikationen tar avstamp i vår snabbt föränderliga samtid, skapar engagemang och berör.

Undersökningsföretaget Regi har sedan 2000 gjort en årlig branschstudie där landets reklamköpare bedömer byråerna utifrån 18 kriterier. Ord&Bild har placerat sig på topp-listan sedan starten och har som bäst nått andra plats – 0,06 poäng från segern. (I studien delas byråerna numera in i fyra storleksklasser och Ord&Bild är tvåa i en total sammanräkning.) Byrån var bäst i Sverige i hälften av kriterierna, bland annat kunskap om varumärken, affärsnytta, kreativitet, design/marknadsföring, digital kompetens och prisvärdhet.